scroll

Accommodatie

Na een dag vol zon, zee, surf en strand, is het heerlijk om te ontspannen bij jouw luxe Family Safaritent. Deze tenten zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, stapelbed en eenpersoonsbed. Wanneer je gezin bestaat uit zes personen, dan zetten we er een stapelbed blij.

Verder zijn er in deze tent een tafel, stoelen, verlichting, een kleine keuken met koelkast en stroom aanwezig.

Ook als het je eerste kampeerervaring wordt, ga je het fantastisch vinden. De tenten zijn ruim opgezet. Voor jouw safaritent heb je een eigen zitje met een tafel en stoeltjes. Zo kun je extra goed genieten van de Franse zomeravonden met een wijntje en een borrelplankje.

Het Brunotti Beachcamp Family bevindt zich 30 meter van het douche- en toiletgebouw en staat pal naast de duinen. ’s Avonds val je heerlijk in slaap met het geluid van de oceaan op de achtergrond.

Eten

Tijdens jouw verblijf op het Brunotti Beachcamp Family word je in de watten gelegd door onze crew. Wij komen elke ochtend een ontbijtmand brengen met o.a. brood, fruit diverse soorten beleg, koffie, thee en fruitsap.

Tijdens jouw verblijf op het Brunotti Beachcamp Family geniet je uiteraard ook van de lekkere Franse keuken. Je kan kiezen uit diverse restaurantjes in het gezellige centrum van Vieux Boucau.

Een keer geen zin om te koken na weer een lange stranddag? Wij bieden 4 dagen per week een diner service aan. Tijdens het welkomstpraatje zullen wij jullie hierover informeren.

Brunotti Beachcamp Family

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp-family.nl

©2022 Brunotti Beachcamp Family • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators