scroll

Programma

Naast het surfen en dagelijks genieten van de zon, zee en het strand is er nog genoeg te beleven op het family camp.

Frankrijk staat bekend om zijn uitstekende wijn en kaas. Een wijn- en kaasavond kan dan natuurlijk niet ontbreken in het programma. Dit doen we aan het begin van de week samen met de andere families. Een leuke manier om kennis te maken en om even op te scheppen hoe hoog jouw golf wel niet was die dag!

De camping beschikt over een mooi volleybal en sportveld. De reisleiding organiseert halverwege de week een volleybaltoernooi voor alle families.  Wie weet pak jij de eerste prijs!

Activiteiten

Verder zijn er nog verschillende andere activiteiten te doen. De sportievelingen in de familie kunnen een SUP tour of een kano tour boeken. Wil je wat meer ontspannen de omgeving verkennen? Huur dan een beachcruiser en ga er lekker op uit!

Vervoer

Het dorpje Vieux Boucau ligt op +/- 1200 km vanaf Utrecht. Wanneer je met eigen vervoer reist, dan kan je de auto gratis parkeren op de algemene parkeerplaats van de camping. Het is helaas niet mogelijk om de auto naast de tent te parkeren.

Reis je liever met de bus? Dan kun je er ook voor kiezen om met onze touringcar te reizen. De stoelen zijn op basis van Royal Class en de bus vertrekt op vrijdagmiddag vanuit diverse plaatsen in Nederland. Kosten van een busticket is €135,- p.p. Informeer gerust naar de voorwaarden.

Brunotti Beachcamp Family

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp-family.nl

©2022 Brunotti Beachcamp Family • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators