scroll

Surfen

Je komt natuurlijk naar het Brunotti Beachcamp Family om te surfen! Wij geven erg veel aandacht aan onze surflessen. Onze gecertificeerde surfinstructeurs hebben ervaring met verschillende leeftijden en zijn enthousiast om jullie te leren surfen. We werken met kleine groepen en houden rekening met niveau en leeftijd. Zo kun je als gezin samen veilig jullie eerste golf pakken. Hoe gaaf is dat!

Kinderen vanaf 10 jaar mogen meedoen met de surflessen. We bieden twee surf pakketten aan van drie (surf basic) of vijf lessen (surf’s up). Ben je een beginner en wil je in jouw vakantie beter leren surfen? Kies dan voor het pakket met vijf lessen. Heb je al een beetje ervaring of wil je ook andere activiteiten doen tijdens jouw vakantie. Kies dan voor het pakket met drie surflessen. De kinderen en ouders worden bij elkaar in de surfgroep ingedeeld. De maximale groepsgrootte in de surfles is 8 personen. De lessen duren 1.5 uur en zijn inclusief boardhuur. Wil je naast de lessen nog vrij surfen? Wij verhuren ook surf -en bodyboards voor meerdere dagen.

Veiligheid 
Uiteraard staat veiligheid bij ons op de eerste plaats. Het kan dus zijn dat de lesdagen en tijden iets worden aangepast i.v.m. de golfhoogte. Ook voor het vrij surfen geldt de regel: het kan alleen als de omstandigheden dit toelaten. We zullen dit dagelijks aan jullie kenbaar maken. Op zondag is er een uitgebreide surf theorieles voor iedereen. Bij de surflessen maken we gebruik van softtops. Deze zijn erg geschikt om op te leren surfen en zijn veiliger dan reguliere surfboards

Pakketten Programma

Surf basic: €109,- p.p.

/  3 surflessen van 1.5 uur
/  Voor beginners & intermediate

Surf’s up: €159,- p.p.

/  5 surflessen van 1.5 uur
/  Voor beginners & intermediate


Huur surfmateriaal per week (surfboards en wetsuit)
€49,- Je hebt keus uit diverse maten softtops.

 

Meer over:

/ Locatie

Het family camp bevindt zich vlakbij het centrum van Vieux Boucau én op 150 meter lopen van het strand. Je hoeft je geen moment te vervelen op het Beachcamp. Zijn je armen moe van al het surfen en peddelen in de oceaan? Dan loop je zo het centrum in om te shoppen en te struinen op een typisch Frans marktje.

Lees meer

/ Accommodatie

Glamping in een luxe Family Safaritent, genieten met het gezin! Na een dag vol activiteiten, is het heerlijk om te ontspannen bij jouw luxe Family Safaritent. De safaritenten zijn compleet ingericht en beschikken over een tweepersoonsbed, stapelbed en eenpersoonsbed. Is jouw gezin groter? Dan kunnen we een bed toevoegen!

Lees meer

/ Programma

Naast het surfen en dagelijks genieten van de zon, zee en het strand is er nog genoeg te beleven op het family camp. Frankrijk staat bijvoorbeeld bekend om zijn uitstekende wijn en kaas. Ook beschikt de camping over een mooi volleybal en sportveld. En twee keer per week wordt er ook vanuit het Brunotti Beachcamp een ochtend yogales georganiseerd.

Lees meer

Brunotti Beachcamp Family

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp-family.nl

©2022 Brunotti Beachcamp Family • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators